Tájékoztató

Tájékoztató a weboldal használatával kapcsolatban

Adatkezelés

A www.grillbar.hu oldalt és a Grill Bár -t üzemeltető Hernádi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. azért hozta létre adatvédelmi és titoktartási rendelkezéseit hogy biztosítsa vásárlóit és weboldaluk látogatóit adatainak védelméről.

Látogatóinkat és vásárlóinkat biztosítjuk arról, hogy az általuk megadott adatok nálunk teljes biztonságban vannak, és azokat szigorúan diszkréten kezeljük.

Adatvédelmi elveink:
– az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról.
– az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozásáról.

Rendelési adatok
Látogatóinknak a rendelés folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Erre azért van szükség, hogy indokolt esetben – a termék kiszállítása kapcsán – felvegyük velük a kapcsolatot. Vásárlóink adatait harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át!

Az adatok megszüntetése
A Grill Bár lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy a rendelés folyamán megadott adatokat törölje vagy módosíthassa: Ezzel kapcsolatban kérjük írjon levelet az info@grillbar.hu e-mail címre, vagy hívja az alábbit telefonszámokat:
Telefon: 34 / 305 – 222
Mobil: 20 / 474 – 2464

Vásárlás menete:
A Látogató kiválaszthatja számára megfelelő terméket, ezt a terméket a “KOSÁRBA RAKOM” gombra kattintva hozzá tudja adni a Kosár tartalmához.
Ha kiválasztotta a megfelelő termékeket, akkor a “PÉNZTÁR” gombra kattintva tudja érvényesíteni megrendeléseit, “KOSÁR MEGTEKINTÉSE” oldalon tudja módosítani a termékek mennyiségét.
“PÉNZTÁR” oldalon adhatja meg a szállítási adatokat. – csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező – az oldal alján lévő “RENDELÉS” gombra kattintva tudja véglegesíteni rendelését. A rendeléssel kapcsolatban minden esetben kap a felhasználó egy visszaigazolást rendeléséről, a megadott e-mail címre. Rendelést csak 10:00-22:00 között teljesítünk (Munkaszüneti napok kivételével).

Vásárlástól való elállás joga:
Az áru kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül a jelenlegi törvényi rendelkezések szerint a vásárlónak lehetősége van a megvásárolt áru visszaküldésére. A visszaküldésnél felmerülő költségeket a vásárlónak kell megfizetnie. A vásárló ezt a jogát csak nem romlandó, illetve természeténél fogva visszaszolgáltatható áruk esetében gyakorolhatja, és csak abban az esetben, ha az árut sértetlenül juttatja vissza.
Ha rendelését leadta de változtatni, vagy törölni szeretné, akkor kérem hívja az adott két telefonszám egyikét:
Telefon: 34 / 305 – 222
Mobil: 20 / 474 – 2464

Termékek árai:
Minden feltüntetett termék ára bruttó magyar forintban értendő.
A szállítási költségeket nem tartalmazza a szállitási költsége utólag adodik az végösszeghez miután kiválasztotta a címét. A szállítási díjaink itt találhatók.

Áru szállítás, átvétel, fizetési mód:
A terméket megrendeléstől számítva 40-55 perc alatt szállítjuk ki Tatabányára, távolabbi településekre a szállítási idő ennél több is lehet. A kiszállított terméket személyesen adjuk át fizetés ellenében, csak utánvétellel szállítunk ki termékeket.

Erzsébet utalványaikat illetve SZÉP (MKB, K&H és OTP ) kártyáját elfogadjuk.

Reklamáció menete:
Amennyiben a vásárlása során bármilyen panasza merül fel, úgy reklamációját kérjük jelezze az alábbi elérhetőségeken:
Írjon emailt az info@grillbar.hu oldalra, vagy hívja a
Telefon: 34 / 305 – 222
Mobil: 20 / 474 – 2464

Cégadatok:
Hernádi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
2831 Tarján, Béke út 2/a.
Adószám: 13764564-2-11

Az alábbi két helyen találnak meg minket: